fredag 22 april 2011

Tiden går fort

Ja det blev inget bloggande från turkiet i lördags  det hände så mycket annat.Det skulle packas och sen blev vi fotograferade..Och tiden den bara rusade iväg,
Ja jag började packa på lördag eftermiddag  men vi fick ta resten senare då jag hade tvättat en del kläder som hängde på tork. och sen vid 19,00 så var det då dags för middag och på vägen dit så blev vi stoppade av en fotograf som ville fota oss  och då var det bara jag och pojkarna och sen kom Felicia och pappa och då blev vi fotade hela familjen. Sen frågade han om vi ville ta solnedgångsbilder och det är ju inte fyskam att bli fotade vid en solnedång, och vi skulle träffa fotografen klockan 20,00 vid stranden så då blev det bråttom att hinna äta och när klockan var tio över åtta så var vi då vid stranden och tog bilderna.. Det blev jättefina bilder jag köpte 11 bilder av dom och barnen blev kanonbra skall försöka scanna in dom sen..
Sen var det då minidiscot/Mora träsk  vet inte vad man skall kalla det. Och efter det var det en annan show som dom hade varje kväll och till slut var det dags att gå och lägga sig för vi skulle upp halv 3 igen för att bära av hemåt igen..
Men annars ja torsdagen hade vi en vilodag från solen och satt mest inne i huvudentren och kollade, ja barnen var nere och spelade. tv-spel.
Men nu är vi iallafall hemma och vi har klarat oss från sjukdomar och dylikt
bilder kommer senare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar